Innovatiivisuus

Ratkaisuja, jotka kestävät aikaa

Aurorassa kokonaisvaltainen innovatiivisuus on yrityksen toiminnassa aivan keskeisessä asemassa. Sen perusta tulee emoyhtiö Jukovasta, jolla on pitkät perinteet ja meriitit asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta eri toimintaympäristöissä, kuten vaativissa olosuhteissa meriteollisuudessa sekä kestävyyttä ja toiminnallisuutta edellyttävissä ratkaisuissa raideliikenneasiakkuuksissa. Jukova on esimerkiksi maailman ensimmäinen tehdasvalmisteisten parvekkeiden valmistaja.

 

Modulaarisuuden edut

Modulaarisen tuotantomenetelmän vahvuudet ovat kiistattomat. Auroran parveke-, lasitus- ja kaideratkaisut tuotetaan tehdasympäristössä ja asennetaan millintarkasti paikoilleen rakennukseen. Integrointi muuhun kiinteistöön tapahtuu nopeasti.

Tehdasympäristössä lämpimät ja kuivat olosuhteet sekä tehokas sarjavalmistus mahdollistavat aivan eritasoisen laatuvaatimukset verrattuna paikan päällä työmaalla tapahtuvaan rakentamiseen. Tuotanto on nopeaa ja tehokasta.

Räätälöitävyys on osa modulaarista ajattelumallia. Tilaajan määrittelemistä osamoduuleista tuotetaan eri vaihtoehdot, jotka tilaajan, suunnittelijan ja loppukäyttäjän on mahdollista havainnoida etukäteen malleina joko tehdasympäristössä Jukovan Auran tehtaalla tai asiakkaan tiloissa.

Teollinen moduulirakentaminen on tehokas tapa tuottaa ratkaisuja myös silloin, kun kohteessa tapahtuu muuta toimintaa hankkeeseen liittyen. Koska ratkaisut tuodaan ja asennetaan kohteeseen valmiina, ne eivät ole haittaamassa muita aktiviteetteja työmaalla. Samanaikaisesti tapahtuva valmistus myös nopeuttaa kokonaisprojektia.

 

Loppuasiakkaan käyttäjäkokemus

Auroran ratkaisujen lähtökohta ja lopputulos on aina loppuasiakkaille tarpeenmukaiset ratkaisut, jotka helpottavat sekä tuovat mukavuutta ja luksusta heidän arkeensa. Esimerkiksi parvekkeissa lasituksissa käytettävät aurinkopaneelit mahdollistavat oman energiantuotannon. Samoin Jukovan kehittämät sähköisesti avattavat ikkunat helpottavat asukkaiden elämää ja tuovat kiinteistölle puhdaslinjaisuutta julkisivuun. Parvekeratkaisuihin on mahdollista saada kaukosäätimellä ohjattavat liukuovet, jolloin ne avattuina eivät vie tilaa parvekkeelta. Elämisen laatu nousee, puhumattakaan kiinteistöjen arvosta.

 

Tulevaisuuden pintamateriaalit jo tänään

Funktionaaliset pinnoitteet tuovat käyttömukavuuden ja turvallisuuden vastaamaan tämän päivän haasteita. Auroran kehittelemissä pinnoiteratkaisuissa käytetään materiaalia, joka on helppo pitää puhtaana ja hygieenisinä. Lisäksi ne ovat kestäviä ja pienentävät näin elinkaarikustannuksia. Pinnoitteisiin on mahdollista saada myös optisia ja sähköisiä ominaisuuksia sekä parantaa niillä pintojen kestävyyttä korroosiota vastaan.

Funktionaalisia pinnoiteratkaisuja on mahdollista käyttää mm. lasissa ja lasitetussa keramiikassa, kivimateriaaleissa, sinkityssä teräksessä, ruostumattomassa teräksessä, alumiinissa, kuparissa ja kupariseoksissa, muovi- ja maalipinnoissa sekä teknisissä tekstiileissä.