Luksusluokan parveke-, lasitus- ja kaideratkaisuja

Aurora Look on Turun talousalueella sijaitseva, luksusluokkaisten modulaaristen parveke-, lasitus- ja kaideratkaisujen kehittäjä ja toimittaja.

Aurora Lookin nimi tulee revontulien latinankielisestä nimestä aurora borealis. Revontulet ovat yksi Pohjolan luonnon erikoisuus, joita esimerkiksi lasitetulta parvekkeelta voi seurata. Luonto ja elämän monimuotoisuuden säilyttäminen on yksi Aurora Lookin arvoja jo siksikin, että juuremme ovat laivanrakennusteollisuudessa ja meri on meille kaikessa kauneudessaan ja karuudessaan luonnollinen toimintaympäristö.

Aurora Lookin emoyhtiön perusta luotiin vuonna 1958, kun Jukova-niminen yritys syntyi. Vuosien saatossa siitä kehittyi ensiluokkainen toimittaja meriteollisuuteen ja liikkuviin kalustoihin ja nykyään se tunnetaan maailmalla alumiinirakenteiden erikoisosaajana. Yhtenä tuotealueena Jukovassa on erilaiset modulaariset parvekeratkaisut laivanrakennusteollisuudelle ja siellä kehitettiinkin maailman ensimmäiset tehdasvalmisteiset parvekeratkaisut. Niitä on toimitettu ympäri maapallon jo yli 30 000.

Aurora Look on alansa kehittäjä ja edelläkävijä

Modulaariset parveke-, lasitus- ja kaideratkaisut valmistetaan yhtiön tuotantolaitoksella Turun alueella. Asiakkaille Aurora Look merkitsee tehokasta ja tuotantovarmaa toimittajaa, jonka tuotteet tuovat huippuluokan risteilyaluksilta tuttua luksusta arkeen. Innovatiiviset, laadukkaat ja kestävät ratkaisut nostavat kiinteistön arvoa ja tekevät niistä houkuttelevan käyttäjille ja sijoittajille.

Aurora Look on turvallisia ratkaisuja

Yksi osoitus edelläkävijäisestä on kyky ratkaista uusia yllättäviä haasteita, kuten esimerkiksi viruksien ja bakteereiden leviämistä. Yhteistyössä materiaaliosaajien kanssa olemme kehittäneet antibakteerisia pinnoitteita kaiteille ja muille pinnoille, jotka ovat kriittisiä viruksien ja bakteerien leviämisessä.

Aurora Look on julkisivujen kokonaisosaaja

Aurora Look hoitaa kiinteistön julkisivuhankkeen toimituksen kokonaisuudessaan kartoituksesta ja suunnittelusta viimeiseen ruuviin saakka avaimet käteen -periaatteella yhteistyössä tilaajan ja arkkitehdin kanssa.

Vuosikymmenten kokemukset maailman suurimmista laivanrakennusprojekteista ovat opettaneet meille, mitä tarkoittaa hyvä projektijohtaminen käytännössä, kun jokainen moduuli on asennettava paikoilleen minuutin ja millin tarkkuudella. Yhtiön tuotteet seilaavat vaativissa olosuhteissa seitsemällä merellä. Samaa osaamista tuomme nyt Suomen rakennusteollisuuteen.

Aurora Look Oy /Myynti

Asiakkuusjohtaja
Petra Högström
Puh. +358 50 546 6961
petra.hogstrom@auroralook.com
Hovioikeudenpuistikko 15C 33
65100 Vaasa

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia

  Aihe

  Viesti

  Nimi*

  Sähköposti*

  Yritys

  Puhelin*